У Повітряних Силах розповіли, звідки рф сьогодні випускала ракети

0
У Повітряних Силах розповіли, звідки рф сьогодні випускала ракети
У Повітряних силах ЗСУ розповіли, яку зброю використовували окупанти для масованого удару по Україні 10 лютого.

Для масованого ракетного обстрілу України 10 лютого Росія залучила у Чорному морі три кораблі та стратегічні бомбардувальники.

Про це розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону новин.

За його словами, свій терор окупанти почали від самої ночі 10 лютого. Тоді ворог випустив кілька безпілотників та ракет "Калібр", аби розвідати ситуацію з українською ППО.

"Противник почав атакувати "шахедами", промацуючи слабкі місця ППО. Крім "шахедів", також було випущено, за попередньою інформацією, 6 крилатих ракет Калібр, 5 із них було збито. Також збито 5 із 7 Шахедів", - розповів Ігнат.

Вже зранку по всій України почалися атаки із літаків стратегічної авіації та кораблів у Чорному морі. Крім того, окупанти запустили крилаті ракети повітряного та морського базування.

"Три кораблі було залучено: ракетний катер, фрегат та підводний човен. Також залучили 8 літаків стратегічної авіації Ту-95. Волгодонськ та район Каспія – традиційні місця запуску крилатих ракет", - зауважив речник ПС ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні