Які продукти не можна викидати у сміття згідно з прикметами

0
Які продукти не можна викидати у сміття згідно з прикметами
Викидати продукти харчування вже стало традицією у багатьох сім'ях. Хтось не хоче повторно розігрівати та вважає, що така їжа вже не придатна до споживання. А хтось часто викидає їжу через те, що не може правильно розрахувати порції та продукти просто псуються.

Які продукти згідно з прикметами, не можна викидати у сміття, щоб не спричинити неприємності, пише

Хліб
Про цю прикмету нас часто попереджали ще наші бабусі – вони вчили нас ставитися до хліба з повагою, оскільки він часом є основою раціону. За старих часів хліб завжди цінували та оберігали. Вважається, що якщо його викинути, то це одразу привабить сварки у сім'ї та проблеми з грошима.

Якщо хліб зачерствів, його можна віддати птахам, бродячим тваринам. Якщо ви спочатку купили багато хліба, то тримайте його в холодильнику – там він збережеться набагато довше.

Каша
Відповідно до прикмет, кашу з будь-якого виду крупи викидати не можна. Така звичка може призвести до того, що людина втратити всі гроші, що в неї є.

Якщо каша ще не зіпсована, але ви точно знаєте, що їсти її не станете - віддайте її вуличним тваринам, вони будуть раді. У селі зазвичай така їжа йшла худобі.

Молочні продукти
За старих часів молочні продукти намагалися пустити на перероблення, щоб викидати їх не доводилося. З кислого молока робили ряжанку, на ньому ж пекли пироги або млинці.

Наші пращури вірили, що викидати сир, молоко, ряжанку - не можна. Це спричинить хвороби на членів сім'ї.

Овочі та фрукти
Звичка викидати зіпсовані овочі та фрукти може спричинити неприємності на членів сім'ї. Тому намагайтеся їх не відправляти у відро для сміття. Якщо є можливість - використовуйте для їжі у переробленому вигляді або віддайте птахам, тваринам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні