--> Як за кольором очей чоловіка можна передбачити, чи схильний він до зрад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як за кольором очей чоловіка можна передбачити, чи схильний він до зрад

0
Як за кольором очей чоловіка можна передбачити, чи схильний він до зрад
Багато жінок аналізують характер чоловіка заздалегідь, щоб не розчаруватися у стосунках з ним у майбутньому. Якщо ви хочете заздалегідь оцінити схильність чоловіка до зрад, то тут вам на допомогу може прийти дана стаття, передають Патріоти України.

Чорні і карі очі

Люди з темними очима розумні і мають особливу чуттєвість. Високий інтелект таких чоловіків може вже служити відмінним приводом для довіри, адже розумна людина не зраджує тому, хто нею дорожить. Чуттєвість теж відіграє велику роль, оскільки такі чоловіки закохуються швидко і надовго.

У таких чоловіків висока самооцінка, тому від думки оточуючих вони не залежать. Якщо якийсь друг скаже їм, що ходити наліво — це здорово, вони його з високою ймовірністю не послухають.

Кароокі і чорноокі чоловіки дуже запальні, тому якщо ви почнете їм говорити про свої підозри, вони можуть дуже негативно на це відреагувати, але зате дуже швидко відійдуть і через деякий час зможуть нормально порозумітися.

Зелені очі

Чоловіки з зеленими очима сором'язливі і схильні до усамітнення. Вони не завжди швидко закохуються і в цілому за цим параметром можуть вважатися непередбачуваними. Зате статистика вказує на те, що близько двох третин всіх чоловіків з таким кольором очей не ходить наліво, тому що вони вкрай сильно прив'язуються до своїх партнерок.

Більш того, вони часто бувають нерішучими і замкнутими, що не властиво типовим зрадникам. Карі з сірим відтінком у людей загадкових і непередбачуваних, які насилу йдуть на зближення.

Домогтися якоїсь правди від таких чоловіків майже неможливо, тому якщо вони будуть мовчазними і замкнутими, це не означає, що їх турбує почуття провини за зраду. Просто вони не люблять говорити про свої емоції і переживання. Не поспішайте звинувачувати їх у скритності.

Сірі очі

Чоловіки з сірими очима прагнуть до гармонії і спокою. Вони можуть зраджувати, але роблять це максимально обережно і приховано. Вони можуть піти на зраду в тих випадках, коли втратили закоханість або в стосунках почався період прохолоди. При цьому вони в абсолютній більшості випадків не прив'язуються до іншої жінки емоційно. Люблять вони одну і ту ж.

Найчастіше такі чоловіки зраджують в періоди довгої розлуки — наприклад, коли їм або їх супутниці доводиться надовго розлучатися з якихось причин. Наявність штампу в паспорті може допомогти знизити ймовірність зрад чоловіка з таким кольором очей.

Блакитні і сині очі

Чоловіки з блакитним або синім кольором очей зраджують не дуже часто, але зате часом роблять це без докорів сумління. Вони зраджують просто так, без будь-якої причини. Проблема не в тому, що вони не люблять свою дівчину чи жінку, а в тому, що ними рухає імпульсивність.

Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік з синіми очима вам не зраджував, доведеться бути трохи цікавішою. Якщо ви будете пристрасною і постараєтеся привносити у відносини щось нове, він точно не захоче йти «наліво».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні