Відома українська актриса послизнулася на сходах і зламала ніс

0
Відома українська актриса послизнулася на сходах і зламала ніс
Акторка Анна Саліванчук травмувалася, коли забирала старшого сина зі школи. Вона послизнулася на сходах, вдарилася головою та зламала ніс. Зірка плаче, але жартує, що схожа на головну героїню фільму "Аватар", передають Патріоти України.

Анна Саліванчук з "Одного разу під Полтавою" розплакалася, коли побачила себе у дзеркалі, адже в неділю повинна з'явитися в прямому ефірі ранкового шоу. Вона каже, що "такою страшною не була ще ніколи".

В Анни Саліванчук перелом носа і струс мозку
"Несправедливість життя. Хотіла забрати сина зі школи і впала. Підковзнулася, обличчям об сходинку… У мене струс мозку, перелом носа. Якщо чесно, навіть не розумію, за що мені це...", – сказала Анна Саліванчук і розплакалася.

До речі, Анна Саліванчук зізналася, що зробила рентген і комп'ютерну томографію тільки завдяки своїй медійності. Усе тому, що під час повітряної тривоги лікарі не приймають, але й в укриття не спускаються.

"Дуже багато хочеться вам розповісти, що я пережила в лікарні, які були лікарі, яке було ставлення. Чому під час повітряної тривоги не роблять КТ і рентгени, хоча ніхто не спускається в укриття. Через те, що мене впізнали – мені зробили. Тобто, якби я була не акторка, я залишилася б без рентгена і КТ. Дуже шкода, що так. Дуже дякую цій жіночці, звичайно, що вона все-таки погодилася зробити, але мені здається, це несправедливо", – прокоментувала акторка.

Цікаво, що Анні Саліванчук призначили гормональні препарати, але вона від них відмовилася, бо худне. Мінус 2,5 кілограми на вагах для неї важливіші, ніж швидке загоєння ран.

"Я думала, що зламаюся. Це ж життя, напевно, для цього дає мені якісь такі дивні випробування, щоб зламатися, зіскочити з дієти, з правильного харчування. Ні. Довго, то довго ходитиму так, але гормони приймати не буду. Я буду триматися, хоча думки про Макдональдс були, коли я вийшла з лікарні", – похвалилася зірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні