Український актор розповів, чому не пішов служити, хоча отримав повістку

1
Український актор  розповів, чому не пішов служити, хоча отримав повістку
Український актор Тарас Цимбалюк нещодавно отримав повістку, але служити не пішов. Знаменитість в недавньому інтерв'ю розповів, що ходив до військкомату для проходження медогляду, але на фронт його не пустили, оскільки той не має за плечима бойового досвіду чи військової кафедри, передають Патріоти України.

В інтерв'ю з Григорієм Решетніком Цимбалюк відповів хейтерам, які звинувачують його в "ухиленні від служби": "Коли тобі пише якийсь диванний критик: "Йди на передок, йди в окоп"... Я не хочу людині пояснювати, що своєю медійністю я можу набагато більше користі принести, перебуваючи тут. Що буде тоді, якщо всі зараз підуть на передову і хто буде волонтерити, допомагати цим людям? Пишуть же хто? Ті, хто сидять вдома. У них багато часу".

Тарас Цимбалюк додав, що зі своїми не менш відомими колегами він досить часто збирає кошти на допомогу військовим, і зупинятися не має наміру. Наприклад, нещодавно за ці гроші вдалося купити автомобіль швидкої допомоги.

"Коли з акторами зробили свій благодійний аукціон, почали збирати гроші на швидку допомогу. Зібрали 50 тисяч євро, наприклад, я зрозумів, що ось тут сила того, що я можу використовувати свою медійність як допомогу. Коли ми влітку робили виставу, з кожної вистави ми щось намагалися купити. Я сам собі потиснув руку і сказав: "Чувак, тут ти будеш набагато корисніше", - резюмував Цимбалюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з сіл і без досвіду беруть!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні