Популярна українська актриса висловилася про корупцію в Україні

0
Популярна українська актриса висловилася про корупцію в Україні
Українська актриса Міла Сивацька висловилася про Україну та розповіла, чому їй важко будувати бізнес. 24-річна дівчина нині не знімається у кіно, адже на тлі повномасштабної війни РФ проти України зйомки майже повністю призупинилися. Актриса займається бізнесом, вона має магазин косметики та незадоволена тим, що в Україну часто завозять контрабандні товари. В інтерв'ю Діані Глостер Сивацька поскаржилася на те, що деяким людям доводиться виживати, передають Патріоти України.

Тим, у кого маленькі зарплатні, не до косметики та інших товарів, вважає актриса. "Ми маємо розвиватися. А корупція і така тонна "контрабасу"... Ми просто нічого з цим не зробимо. Як у 2014 році багато людей поїхало, і зараз поїхало, і поїдуть ще, мине ще 5 років... Я люблю Україну, я хочу тут жити, хочу народжувати тут своїх дітей. Але я розумію, що якщо я буду створювати якийсь бізнес, якийсь продукт, і буду розуміти, що просто немає людей, кому це цікаво. Не в плані наповнення, а в плані того, що в них зарплата 7 тисяч гривень вже 10 років, і вони просто виживають", - розповіла Сивацька.

Також актриса висловилася про те, чи бачить вона себе й надалі в Україні. Виявилося, її думки неоднозначні: "Я не хочу жити в країні, де люди виживають. В нас є все для того, щоб ми жили круто. В нас є люди, ми можемо працювати"

Сивацька зауважує, що вона не боїться конкуренції. Її лякає та обурює контрабанда. За словами актриси, деякі маленькі магазини продають косметику від відомих брендів без пакування, одразу зрозуміло, що вони купували такі товари нелегально. Великі бренди не завжди хочуть працювати з Україною, вважає Сивацька, а на цьому спекулюють ті, хто може продавати контрабанду. А тому вона не знає, що буде далі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні