Український ведучий розповів про хворобу Олега Винника

1
Український ведучий розповів про хворобу Олега Винника
Український ведучий Слава Дьомін розповів про хворобу та стан відомого співака Олега Винника. Артист майже рік не з'являється на публіці, не коментує повномасштабну війну РФ проти України та нічого не розповідає про себе пише Уніан.

Вже давно ходять чутки про те, що Винник лікується за кордоном. Проте що саме із ним - не повідомляється. Дьомін з'ясував ситуацію та спитав про співака у своїх знайомих.

"Олег Винник продовжує лікуватися у Німеччині, а саме у Берліні. Стало відомо, що саме там співак проходить лікування. Яке саме лікування, і що за хвороба у Олега - не відомо. Але стан, скоріше за все, настільки важкий, що він не може з'явитися на людях", - розповів ведучий у свої програмі "Слава ПРО".

Також він додав, що попри хворобу Винник, за його словами, підтримує українських військових. Він нібито передає допомогу та купує багато необхідного для захисників.

"Хоча Винник продовжує допомагати дівчатам та хлопцям із ЗСУ... За рахунок чого нині живе артист - невідомо", - повідомив Дьомін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні