Під час матчу раптово помер 25-річний футболіст. ФОТО

1
Під час матчу раптово помер 25-річний футболіст. ФОТО
Жахлива трагедія сталась у бельгійському футболі. Під час матчу помер бельгійський воротар Арне Еспеель, пише 24 канал.

Інцидент стався у аматорському чемпіонаті країни. Між собою зустрічались команди Вількель Спорт та Вестрозебек. На 15 хвилині гравці останньої команди отримали право на пенальті.

Тоді Арне врятував Вількель Спорт від пропущеного голу, відбивши удар. Але одразу після сейву Еспеель впав без свідомості на поле і знепритомнів.

Медики одразу кинулись до хлопця та намагались врятувати гравця, але їм це не вдалось. Причина зупинки серця поки не називається. На момент смерті йому було 25 років.

«Це катастрофа та шок для всіх. Арне провів у клубі все своє життя і його дуже любили. Він був дуже чуйним хлопцем, завжди у гарному настрої та готовий прийти на допомогу. Це справді важкий удар. Насамперед для його сім'ї, а також для всього нашого клубу», – заявив спортивний менеджер Вількель Спорт Патрік Ротсерт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майбуть получив жижу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні