--> Росіяни отримали наказ про наступ: у розвідці назвали напрямок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни отримали наказ про наступ: у розвідці назвали напрямок

0
Росіяни отримали наказ про наступ: у розвідці назвали напрямок
Російські окупанти не зібрали достатньо сил для оперативного прориву на жодному із напрямків, хоч і отримали наказ від командування РФ просуватися в більшості секторів.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Twitter.

Розвідка Британії інформує, що за останні три дні "вагнерівці" досягли певних успіхів у районі села Красна гора біля Бахмута. Проте на цьому напрямку триває українська організована оборона. Тактичне просування російських військ на південь від міста має мало прогресу

Крім того, росіяни намагаються наступати на ділянці Кремінна-Сватове у Луганській області. Але наразі це лише локальні бої, масштаби замалі для досягнення значного прориву.

"Росія, ймовірно, прагне повернути назад деякі успіхи українських військ, досягнуті у вересні-листопаді 2022 року: існує реальна ймовірність того, що їхня найближча мета - просунутися на захід до річки Жеребець", - сказано у повідомленні.

Британська розвідка вважає, що російські війська отримують накази про наступ на більшості напрямків, проте вони не сконцентрували достатньо сил для наступальних дій на жодному з напрямків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні