Рф може готувати провокації в неочікуваних місцях до річниці вторгнення в Україну

0
Рф може готувати провокації в неочікуваних місцях до річниці вторгнення в Україну
Росіяни обожнюють різні "сакральні" дати й можуть готувати певні дії до річниці вторгнення в Україну. Утім, найімовірніше, це будуть провокації, а не потужний наступ, пише 24 канал.

Так, якби російські загарбники могли здійснити потужні наступальні дії, то давно вже зробили б це. Таку думку озвучив військовий експерт, майор запасу ЗСУ та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

Які провокації може готувати Росія до 24 лютого
Наразі ж окупанти роблять усе, на що здатні. На думку військового експерта, не варто думати, що країна-агресорка ще не все застосувала та має якісь ресурси.

"Росіяни намагаються зробити усе можливе, але поки в них не виходить", – зазначив Гетьман.

Отже, загарбникам нічого не лишається як вдатися до провокацій на річницю вторгнення 24 лютого, адже це цілком у їхньому стилі. Росія не може досягнути переваги на полі бою, тому переходить на далекобійну зброю – ракети.

"Росіяни можуть атакувати прикордонні регіони ракетами С-300 та С-400, які не є високоточними і далекобійними, але їх залишилося дуже багато", – припустив військовий експерт.

Окрім того, на його думку, країна-агресорка може готувати провокації у Придністров'ї, а також на кордоні з Польщею чи Литвою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні