Окрім України НАТО планує обговорити допомогу Молдові й Грузії

0
Окрім України НАТО планує обговорити допомогу Молдові й Грузії
Міністри оборони країн НАТО планують порушити питання допомоги Молдові та Грузії. Повномасштабне вторгнення Росії на територію України стало уроком для Альянсу.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Альянсу.

За словами Столтенберга, наразі немає ознак того, що російський диктатор Володимир Путін готується до миру. Водночас голова Кремля готується до нової війни, нових наступів та атак.

Генсек НАТО зауважив, що Альянс почав надавати допомогу Україні ще з 2014 року, внаслідок чого армія країни стала набагато сильнішою з того часу.

Відповідаючи на питання, чи варто очікувати конкретних рішень щодо надання допомоги країнам-партнерам, як Грузія та Молдова, генсек НАТО відповів, що Альянс наразі працює над цим.

"Зараз НАТО працює над тим, як посилити підтримку цим країнам, пов'язану з кібернетикою, кризовим управлінням і безпечним зв'язком. Я думаю, що один з уроків, який ми вже винесли з війни в Україні, - це важливість надання своєчасної підтримки партнерам. Як важливо було підтримати Україну до вторгнення, так само важливо підтримати інших партнерів, які вразливі до російського втручання. І тому союзники домовилися посилити наше партнерство", - відзначив Столтенберг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні