Чому не можна говорити по телефону, коли він стоїть на зарядці

0
Чому не можна говорити по телефону, коли він стоїть на зарядці
Часто, коли акумулятор телефону розряджено, ми продовжуємо користуватися смартфоном, поки він заряджається. Однак мало хто замислюється, як це впливає на ваш гаджет і чи взагалі можна так робити. Сьогодні ми хочемо про це розповісти, пише Телеграф.

Не тягтимемо — це дуже погана ідея. А все тому, що використання мобільного телефону під час зарядки призводить до його перегріву і швидше скорочення терміну служби батареї, пише santeplus.

Чи можна розмовляти телефоном під час заряджання
Ні, фахівці не рекомендують користуватися телефоном під час заряджання. А все тому, що при використанні мобільного телефону поки що той "їсть", акумулятор навантажується більше і температура гаджета підвищується. І все це в комплексі може призвести до швидшої деградації батареї.

Пам’ятайте, що рекомендується підтримувати заряд батареї між 20% та 80%, це оптимальний діапазон для літій-іонних акумуляторів. Однак серйозних наслідків не буде, якщо акумулятор час від часу заряджатиме до 100%. І також виконувати процес заряджання потрібно, коли телефон перебуває у стані спокою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні