В рф на ремені повісився 20-річний військовий. ФОТО

0
В рф на ремені повісився 20-річний військовий. ФОТО
Росія продовжує відправляти на війну в Україні строковиків. Один з них скоїв самогубство, дізнавшись, що його відправляють до України, у передсмертній записці він написав, що вирішив померти "на рідній землі, без чужої крові на руках", пише Апостроф.

20-річний Сергій Гридін з Печори (місто в Республіці Комі Російської Федерації) служив строкову службу у другій понтонній роті військової частини №11361.

10 лютого товариші по службі знайшли Сергія повішеним на ремені, який він зачепив за металеві сходи водонапірної вежі. При ньому була передсмертна записка. Товариші по службі встигли сфотографувати її перед тим, як командири відібрали.

У записці Сергій написав, що його "вписали у ротацію на Україну", звідки живим з його роти ще ніхто не повертався. Воювати хлопець не хотів — за словами товаришів по службі, він був дуже миролюбним. Після прохання не відправляти його в зону бойових дій, хлопець зазнав приниження та знущань з боку командування.

"Я не бажаю підкорятися людям, які не вселяють нічого, крім страху та огиди. Зламати мене вам не вдалося і вже не вдасться", - написав він, додавши, що хотів би, щоб його командування посадили, але "в Росії таке не практикують".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні