--> Російський співак заявив, що хотів поїхати на війну вбивати українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російський співак заявив, що хотів поїхати на війну вбивати українців

0
Російський співак заявив, що хотів поїхати на війну вбивати українців
Російський співак Олександр Маршал заявив, що хотів поїхати на війну в Україні, але його не пустили через вік. Незважаючи на те, що саме Україна була трампліном для нього у великий шоу-бізнес, він готовий здійснювати геноцид нашого народу, пише УНІАН.

На YouTube-каналі "Емпатія Манучі" він сказав, що не вважає Україну державою. За словами путініста, це союзна республіка.

Крім того, він додав, що якби Росія перша не почала "спецоперацію" (так в РФ називають повномасштабне вторгнення), Україна б першою завдала удару, бо ми нібито до цього готувалися.

"Я звертався до знайомих з приводу мобілізації. Вони кажуть: "Тобі 65. Сиди, розберемося без тебе. Хотів піти... Я ж воїн! Я служив три роки в радянській армії. Для мене це - святий обов'язок. Тому що я народився в цій країні, а ці хлопці на передовій - мої сини, мої діти. Ну як я можу по-іншому?" - каже путініст Маршал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні