Українську телеведучу оштрафувала поліція: що вона порушила

1
Українську телеведучу оштрафувала поліція: що вона порушила
Телеведуча Леся Нікітюк у День закоханих потрапила в неприємну історію: її зупинила поліція та виписала штраф за порушення правил дорожнього руху, пише Главком.

Інцидентом, що стався, Нікітюк поділилася на своїй сторінці в соцмережі. Телеведуча зізналася, що її оштрафували за перевищення швидкості. Також Леся розповіла, що навіть встигла за кілька хвилин спілкування привітати правоохоронців з Днем святого Валентина. «Шановна поліція, я люблю вас! Оплачую штраф негайно», – каже Нікітюк.

«340 гривень! За що? За те, що я кохаю?», – пожартувала ведуча. І передала поліцейським подарунок – пригостила печивом у вигляді сердечка. Однак штраф все ж таки заплатити довелося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А їй абсолютно одно%уйсвєнно, шо її штрафують ! Їй би покрасуватись на сторінках ЗМІ, бо ж випала така можливість нагадати піплу, шо вона ше є !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні