--> У РНБО назвали дати нового масштабного удару рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У РНБО назвали дати нового масштабного удару рф

0
У РНБО назвали дати нового масштабного удару рф
Українська розвідка звітує про те, що не варто чекати від росіян повторення масштабного наступу до річниці початку вторгнення. Проте ворог все ж таки планує певні дії.

Окрім "промацування" та атак на лінії фронту, окупанти можуть готуватися до масованого ракетного удару 23-24 лютого, пише Телеграф.

Про це в ефірі телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов. Він закликав українців ставитись до цього спокійно. Данілов зазначив, що в Україні до цього готові і розуміють, що таке атаки, нагадавши про російські обстріли більш ніж у 100 ракет на день.

"Впораємося і з цим днем", — сказав секретар РНБО, додавши, що буде важко, але це на хід війни не вплине. Данілов також вважає, що атаки припадуть на нічний час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні