У РНБО розповіли, чому українцям масово роздають повістки

0
У РНБО розповіли, чому українцям масово роздають повістки
Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи інформацію про те, що в Україні останнім часом розпочалася масова роздача повісток, які зобов’язують чоловіків з’явитися до центрів комплектації та стати на облік або оновити дані про себе, нагадав, що мобілізація в нашій країні не припинялася з початку повномасштабного. вторгнення росії, пише ВВС.

Данілов заявив, що роздача повісток дозволяє поставити на облік військовозобов’язаних та сформувати резерв.

"Щоб розуміти, що в разі необхідності, що на них держава може розраховувати. Чи всі вони мають йти на фронт? Ні. На фронт будуть йти ті, які підготовлені, на фронт будуть іти ті, які будуть оснащені, навчені", — підкреслює секретар РНБО, додаючи, що влада має розуміння, що "треба працювати також у тилу".

Розкрутку теми масової невиборчої мобілізації в українську армію Данілов назвав психологічною операцією на користь російської пропаганди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні