Позашлюбний син Жириновського у ресторані побив поліцейського

0
Позашлюбний син Жириновського у ресторані побив поліцейського
Позашлюбний син Володимира Жириновського побив поліцейського у ресторані у центрі Москви. Олег Ейдельштейн святкував День закоханих, коли стався конфлікт.

Нині його підозрюють у хуліганстві та арештували на 15 діб, пише Телеграф.

Про випадок пишуть пропагандистські ЗМІ. За їхньою інформацією, конфлікт стався пізно ввечері у ресторані "Ткемалі" на Луб'янці. Поліція приїхала на місце події, де побачила нащадка одіозного політика, який не збирався втихомирюватися. Він почав ображати поліцейських і у підсумку сильно вдарив патрульного Жукова у груди. Тому довелося звертатися до лікарів.

Як уточнює видання Mash, 36-річний Олег Ейдельштейн святкував День усіх закоханих в ресторані вельми нестримано. Він голосно кричав і лаявся, а коли йому зробили зауваження, почав проявляти агресію до відвідувачів закладу.

Правоохоронці доправили його до відділку. Пізніше суд арештував сина Жириновського на 15 діб за дрібне хуліганство.

Зауважимо, що Олег Ейдельштейн-Газдаров – є позашлюбним сином покійного лідера російської партії "ЛДРП" Володимира Жириновського. Мати хулігана — уродженка Осетії Жанна Газдарова. Олег, як і батько, вирішив будувати політичну кар’єру. Був у складі північоосетинського відділення батьківської партії "ЛДПР". Балотувався до північноосетинського парламенту. Тоді Жириновський публічно оголосив, що в партійних рядах перебуває його син.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні