В рф під вікнами власного будинку знайшли тіло чиновниці Міноборони

0
В рф під вікнами власного будинку знайшли тіло чиновниці Міноборони
У Санкт-Петербурзі знайшли мертвою главу фінансового управління Міноборони Російської Федерації по Західному військовому округу Марину Янкину, пише УНІАН.

Раніше вона працювала у Федеральній податковій службі і займала пост заступника голови комітету майнових відносин Санкт-Петербурга. За їхніми даними, 15 лютого тіло 58-річної жінки виявили під вікнами будинку на Замшиній вулиці.

Речі та документи Янкіної знайшли на спільному балконі 16-го поверху, пише Telegram-канал Mash. Її колишній чоловік сказав, що вона зателефонувала йому, повідомила про наміри і попросила викликати поліцію.

"За нашими даними, чоловік жив у будинку, з балкона якого сталося падіння. Мотиви продовжують з'ясовувати - за останніми даними, у жінки були проблеми зі здоров'ям", - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні