Стало відомо, навіщо росіяни стягують літаки до кордонів з Україною

2
Стало відомо, навіщо росіяни стягують літаки до кордонів з Україною
Авіацію, що скупчилася біля кордонів з Україною, росіяни можуть використати для підтримки ймовірного наступу. Однак для РФ це обернеться великими втратами.

Про це розповів експерт з авіації Валерій Романенко, пише Апостроф.

"В Росії давно звучали такі гасла, що треба кидати авіацію в бій, незважаючи на втрати", – зазначив Романенко.

Він назвав масовані напади окупантів "м'ясними атаками".

"Вони масою продавлюють нашу оборону, то чому б не спробувати літаковою масою продавити нашу протиповітряну оборону? Звичайно, це призведе до шалених втрат, тому що ми отримуємо нові й нові зенітно-ракетні комплекси", – пояснив він.

Експерт назвав 9-те засідання "Рамштайну" не лише "танковим", але й "протиповітряним".

"Там було оприлюднено отримання SAMP/T – системи, схожої до американських Patriot за параметрами. Французи підтвердили системи малої дії Crotale та передавання спеціалізованих радарів від найбільшого французького виробника високотехнологічної продукції. Це тактичні радари, спеціалізовані на виявленні крилатих ракет, коптерів, безпілотників, артилерійських снарядів – всього, що завгодно, що літає в повітрі на невеликій висоті. Хоча дальність виявлення величезна - до 250 км", – сказав експерт.

За словами Романенка, втрати росіян у разі наступу авіацією будуть величезні.

"Якщо російська авіація прориватиметься вглиб України, ми всі на власні очі бачитимемо результати їхніх бойових дій, бо до кожного збитого літака можна буде поїхати, зняти і показати картинку. Самі розумієте, яка це буде моральна підтримка, що російська авіація зазнає втрат. А вони, напевно, зазнають втрат, тому що нічого нового ні в тактиці, ні в техніці у них не з'явилося", – зазначив Романенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ті єба...ні експерт перестануть піз....ти ще нічого не отримали а вже збивають російські літаки редакція перестаньте публкувати їхні вонючі прогнози
Відповісти
Диванные экперти достали. Умники.все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні