У Донецьку військовий рф вбив та зґвалтував свого друга

0
У Донецьку військовий рф вбив та зґвалтував свого друга
Доки кремлівські пропагандисти та сам бункерний фюрер розповідають своєму населенню про бездуховну Європу, в самому окупаційному війську та й у Росії взагалі панує жахливе моральне розкладання.

При цьому випадки сексуальних покарань чи моторошних вбивств всередині армії країни-агресора настільки розповсюджені, що приховати їх нема ніяких шансів, пише 24 канал.

В українських спецслужбах, російські командири припинили приймати скарги про зґвалтування окупантами один одного ще влітку 2022 року. Доповідями про сексуальне насильство всередині загарбницького війська були буквально завалені всі профільні структури.

Зрозуміло, що армійському начальству, перед яким була поставлена задача захопити Київ за 3 дні, зовсім не було як відволікатися на розслідування подібних злочинів.

Цілком показовий випадок, який відображає ситуацію в російській армії, стався на позиціях російських окупантів у Донецьку. Двоє загарбників повернулися з самоволки із жіночою сумочкою відомого бренду, яку вони відібрали у місцевої мешканки. Втім, розібратися, хто саме відправить дружині такий коштовний подарунок на честь Дня святого Валентина, товариші по зброї не змогли.

Між ними стався конфлікт, який миттєво перетворився у бійку. Один із окупантів буквально розтрощив голову опонента табуреткою, однак не став заморочуватися прихованням злочину чи власною втечею з місця події. Натомість путінський поплічник поглумився над тілом друга.

За цією справою його й застали інші бійці підрозділу. Однак жодних викликів "поліції", відокремлення збоченця-вбивці від інших чи хоча б його затримання не сталося. Командування, яке дізналося про інцидент, просто вирішило закрити на нього очі.

Загиблого списали як зниклого без вісти, а солдатам наказали нікому про це не розповідати. То ж розсляблятися російським хробакам не можна ніде й ніколи, бо вбити їх можуть навіть свої ж друзі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні