--> Вантажівка розчавила легкове авто: є загиблий. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вантажівка розчавила легкове авто: є загиблий. ФОТО

0
Вантажівка розчавила легкове авто: є загиблий. ФОТО
У Києві вантажівка розчавила легковик та врізалася в фуру. В результаті зіткнення двох вантажівок та легкового автомобіля два пасажири останнього отримали тілесні ушкодження, а водій загинув на місці. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

На Берестейському проспекті сталася автопригода за участю трьох транспортних засобів.

Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний водій вантажного автомобіля Scania здійснив зіткнення з автомобілем Toyota Camry, який у некерованому стані зіткнувся з вантажівкою Volvo.

У результаті ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці, а пасажири 45-ти та 58-ми років доправлені до медичного закладу.

Водія Scania працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі слідчі призначили комплекс відповідних експертиз, аби встановити причини та обставини ДТП.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні