Польща готова надати Україні винищувачі

0
Польща готова надати Україні винищувачі
Польща готова надати Україні винищувачі Міг-29.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький на Мюнхенській безпековій конференції, пише RMF, передає Варта1.

«Сьогодні ми можемо говорити про передачу наших Міг-29 у рамках ширшої коаліції, і ми готові до цього. Ми також надихаємо інших робити це», - зазначив Моравецький.

За його словами, зараз широко обговорюється тема передачі цих винищувачів Україні. Польській прем'єр відзначив чітку позицію Варшави, яка передбачає участь у ширшій коаліції.

«Це не стосується наших найсучасніших винищувачів, яких нам поки що не вистачає», - додав Моравецький.

Політик також процитував мера Києва Віталія Кличка про те, що під час останнього ракетного обстрілу українські сили ППО збили майже 100% російських ракет. Прем'єр наголосив, що це дуже хороший результат.

«Але, звичайно, це стосується Києва та деяких частин України. Своєю чергою ми бачимо, що в районі Львова ці ракети досягають своєї цілі. Це означає, що ми повинні намагатися збалансувати перевагу росії в повітрі, тобто допомогти Україні захиститися і в повітрі,», - підсумував Моравецький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні