Чого очікувати на річницю повномасштабного вторгнення

0
Чого очікувати на річницю повномасштабного вторгнення
Росія на річницю вторгнення, 24 лютого, може завдати удару по Україні чи посилити атаки на фронті. Проте Сили оборони готові до цього. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі «24 каналу», пише Главком.

Ігнат зазначає, що Росія веде підготовку до атак, а також нагнітає ситуацію до річниці вторгнення в Україну. За його словами, ворог, ймовірно, хоче показати сакральність цієї дати.

Також у Повітряних силах не виключають, що можливі ракетні удари та певне загострення на фронті. Проте наголошують, що на сході України точаться запеклі бої щодня, а обстріли не припиняються.

«Говорити про якось драматичну ситуацію не доводиться. Так, буде загострення, будуть ракетні удари, ніхто вже й не сумнівається, що щось таке буде. Але ми до цього готові... Є в нас засоби для відбиття тих ударів. На жаль, не так багато засобів ППО є, як про них говорять», – заявив Ігнат.

Україна очікує систем ППО IRIS-T та SAMP-T, а українські військові випереджають графіки навчань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні