У селі зі скелі впав чоловік та розбився на смерть. ФОТО

0
У селі зі скелі впав чоловік та розбився на смерть. ФОТО
19 лютого о 17:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Зарічани Станишівської територіальної громади Житомирського району зі скелі у прірву впала людина та необхідна допомога рятувальників у піднятті його тіла.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

На місце події було негайно спрямовано відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС в області. По прибуттю з’ясувалося, що 48-річний чоловік впав на каміння з висоти близько 6 м та загинув.

Бійці ДСНС спустилися до загиблого, поклали тіло на рятувальні ноші, зафіксували ременями і, за допомогою рятувальної мотузки, підняли його з прірви на гору. Зважаючи на те, що пагорбна місцевість не дозволяла під’їхати спецтранспорту рятувальників, їм довелося ще близько 400 метрів нести ноші із загиблим, аби передати правоохоронцям.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні