Не піднімайте 21 лютого нічого з землі: заборони на цей день

0
Не піднімайте 21 лютого нічого з землі: заборони на цей день
Православне свято 21 лютого - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата, який походив з міста Євхаїта, з молодості був наділений багатьма дарами і знаннями, пише УНІАН.

Господь відкрив святому воїну християнську істину, завдяки якій Феодор зміг перемогти змія, що вселяє жах і страх у жителів міста. За цей подвиг отримав посаду воєначальника, ніс у народ християнську віру, під його впливом багато людей відмовилися від ідолопоклонства і місто прийняло християнство.

Прикмети 21 лютого
дим стелиться низько по землі - до снігопаду;
грім гримить 21 лютого - весна і літо виявляться вітряними;
собаки в снігу валяються - до потепління;
сильний мороз на Захарія - холоди скоро закінчаться.

Що сьогодні не можна робити
Наші предки вірили, що в цей день не можна брати в руки довгі палиці - є ризик бути битим. Також не рекомендується плюватися, навіть якщо дуже хочеться - до захворювань ротової порожнини. Не піднімайте 21 лютого нічого з землі, особливо гроші, інакше ваше фінансове становище різко погіршиться.

Що можна робити 21 лютого
Знахарі в цей день знімають пристріт, так що, якщо у вас є необхідність, можете звернутися до цілителя. Сьогодні можна торгувати і проводити фінансові операції - вони будуть вдалими. Сни в ніч з 20 на 21 лютого вважаються віщими, тлумачити їх потрібно буквально.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні