Чого чекати від рф 23-24 лютого: прогноз від Повітряних Сил

0
Чого чекати від рф 23-24 лютого: прогноз від Повітряних Сил
В Повітряних силах Збройних сил України попередили, що 23-24 лютого можливі нестандартні дії ворога, загострення, кілька хвиль атак.

Як зазначив на брифінгу речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, можуть бути певні провокації і 23 лютого, "бо в них це сакральна дата – день защитника отечества", і 24 лютого – в річницю вторгнення окупантів на українську землю.

"Очікувати можна в ці дні кілька хвиль атак", - сказав Ігнат.

При цьому він наголосив, що важливо зберігати спокій і дотримуватись необхідних заходів під час оголошення тривоги.

"Треба очікувати і нестандартних дій ворога, і можливого загострення", - зазначив Ігнат.

Він наголосив, що розповіді про скупчення літаків ворога біля кордонів України - "це стара історія", ситуація контролюється.

"Ми вже неодноразово казали, що це близько 40 летовищ на окупованій території, у тому числі у Криму, Білорусі та РФ. Ці летовища приймають різні типи авіації, яка використовується проти України. Та кількість, яку ворог накопичив на початку агресії, вона зберігається і зараз. Це понад 700 літальних апаратів загалом", - зазначив він.

Ігнат додав, що попри те, що українські військові вже збили майже 300 літаків та близько 300 гелікоптерів, ворог може поповнювати втрачені борти, підтягуючи техніку з середини країни.

"Але знищені борти - це найновіше, що було у РФ", - зазначив він. При цьому акцентував , що літаки - це "не танки, не артилерія і не особовий склад, підтягнути авіацію до кордонів неможливо, бо для авіації потрібні аеродроми".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні