На Волині попрощалися із загиблим на війні Героєм

0
На Волині попрощалися із загиблим на війні Героєм
На Волині попрощалися із Героєм Віктором Сіжуком.

Про це повідомляє 4 відділ Ковельського РТЦК та СП.

«Рідне подвір’я захисника Віктора Сіжука у с. Світязь переповнене людьми, квітами з чорними та синьо-жовтими стрічками та гірким смутком. Накрита прапором України труна омита сльозами рідних. Цього дня плакало навіть небо за Віктором, додавали скорботи звуки військового оркестру. Наш Герой, який поклав життя за вранішнє сонце і українське небо над нами, сьогодні біля своєї домівки востаннє», - йдеться в дописі.

Попрощатися з вбитим російськими засланцями захисником України прийшло багато людей. Прийшли всі, хто вважав за свій обов’язок подякувати та віддати шану Героєві. Чин похорону звершився у Петропавлівському храмі с. Світязь. Захисника проводжали з усіма військовими почестями. На цвинтарі на честь загиблого воїна звучав військовий салют, люди схиливши голови, з молитвою на устах, віддали шану Герою!







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні