Трамп розповів, як він може завершити війну в Україні за добу

2
Трамп розповів, як він може завершити війну в Україні за добу
45-й президент США Дональд Трамп заявив, що повномасштабну війну Російської Федерації проти України можна закінчити за одну добу. Для цього йому нібито потрібно всього лише два телефонні дзвінки, пише УНІАН.

За словами політика, якщо його знову оберуть на пост президента США, то він одразу ж подзвонить президенту Росії Володимиру Путіну та президенту України Володимиру Зеленському. Він упевнений, що зможе домовитися про зустріч.

"Буквально в ту ж ніч, як стане відомо про мою перемогу, я подзвоню Путіну і Зеленському. Я скажу їм, що потрібно зустрітися і гарантую, що зможу вирішити це питання", - заявив Трамп під час виступу 20 лютого перед прихильниками у Флориді.

При цьому він запевнив, що підписати мирний договір вдасться за 24 години.

Варто відзначити, що вибори президента в США повинні відбудуться в листопаді 2024 року. Трамп планує брати участь у президентських перегонах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так що заважає трям-тряму продемонструвати свої здібності вже тепер ?
Відповісти
Оце президент !!!
не те що теперішній дід дідом і більше нічого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні