--> Чому не можна заряджати телефон в авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не можна заряджати телефон в авто

0
Чому не можна заряджати телефон в авто
Коли потрібно терміново зарядити розряджений телефон, а розетки поруч немає, користувачі вдаються до різних способів. Найпоширеніші варіанти – це скористатися павербанком або зарядити гаджет у машині. І, напевно, ви ніколи не думали про те, які проблеми може принести зарядка від прикурювача, пише Телеграф.

Щоб зарядити свій мобільний телефон, йому потрібна стала подача електроенергії, а автомобіль цього дати не може, пише santeplus. При запуску генератору потрібно багато енергії, що призводить до падіння напруги. Також до цього призводить і навантаження по обігріву чи кондиціювання авто. А все це не подобається акумулятору вашого телефону.

Отже, фахівці наполегливо рекомендують заряджати телефон від прикурювача тільки в обмеженому обсязі і тільки в разі нагальної потреби!

Зверніть увагу, що те саме відбувається, коли ви знаходитесь в поїзді або в туристичному автобусі, який пропонує USB-роз’єм для зарядки. Ще раз відзначимо, що цикл зарядки телефону повинен бути постійним, без поштовхів, без падіння напруги, з ризиком накопичення слабкішого струму. Краще таки придбати павербанк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні