На польському кордоні за кермом авто раптово померло двоє українців

0
На польському кордоні за кермом авто раптово померло двоє українців
Водій вантажівки з України загинув цими вихідними у своєму автомобілі поблизу польсько-українського прикордонного переходу в Дорогуську, пише ТСН.

За словами офіцерів, у черзі на реєстрацію стояв 61-річний громадянин України. Незважаючи на те, що фури попереду їхали далі, він однаково не рухався. Водії за ним подумали, що той заснув, і вирішили його розбудити.

Потім вони зрозуміли, що чоловік не дихає. На місце прибули всі необхідні служби. Але, на жаль, було надто пізно, щоб допомогти.

Наразі поліція під контролем прокурора проводить заходи, спрямовані на встановлення причин смерті чоловіка.

Водночас, за даними польських журналістів, це не перший такий випадок. На початку лютого біля прикордонного переходу в Гребенному за аналогічних обставин загинув 59-річний чоловік, також українець.

Чоловік зупинив вантажівку на парковці в Белжеці та попросив сторожа розбудити його вранці. Коли охоронцеві стоянки не вдалося цього зробити, він сповістив екстрену службу.

Пожежні розбили вікно в салоні, але водій уже був мертвий. Потім з'ясувалося, що смерть настала за станом здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні