Як без уколів та операцій збільшити губи в домашніх умовах

0
Як без уколів та операцій збільшити губи в домашніх умовах
Щоб губи були гарними, пухкими, з чітким контуром та підтягнутими кутиками, важливий не лише догляд. Потрібна ще спеціальна гімнастика.

Фейсбілдинг сьогодні стає дедалі популярнішим. І це не дивно, адже на обличчі, як і на тілі, є м’язи, які за допомогою вправ можна підтягнути та зміцнити.

Фітнесом для обличчя захоплюються багато зірок, серед яких Дженніфер Еністон та Дженніфер Лопес, Меган Маркл та Гвінет Пелтроу.

Щоб зробити красиві губи і позбутися зморшок навколо рота, необхідно регулярно робити гімнастику 15 хвилин уранці та ввечері.

Вправа 1
Збільшення об’єму губ
Притримуючи вказівним пальцем верхню губу, видихайте повітря з рота. Не треба сильно напружувати чи надувати щоки, вправи повинні проходити м’яко і природно. Те саме зробіть і для нижньої губи. Зробіть 15-20 підходів, в ідеалі ви повинні відчути втому губ і щік.

Вправа 2
Стимулювання підгубних м’язів
При закритому роті активно, але повільно проведіть язиком під губами. Зробіть 30 повторів за годинниковою стрілкою. Відпочиньте трохи та повторіть проти годинникової стрілки. Ця вправа робить губи пружнішими і до того ж стимулює кровообіг у яснах, що корисно для зубів.

Вправа 3
Зміцнення контуру губ
Відкривайте рота, ніби вимовляйте звук «О». Одночасно з цим натискайте пальцями на куточки губ, зрушуючи їх до середини рота. При цьому м’язами намагайтеся навпаки розтягнути губи в посмішці.

Але не слід занадто сильно напружувати губи. Починайте з хвилини та поступово збільшуйте кількість підходів.

Вправа 4
Для носогубних складок
Щільно зімкніть губи і при цьому розтягніть їх у посмішці. Притримуйте куточки губ пальцями. Іншими пальцями масажуйте носогубні складки до крил носа і назад. Зробіть 20 підходів.

Вправа 5
Проти опущення куточиків рота
Покладіть підборіддя на зімкнуті в замок руки (при цьому руки треба тримати у висячому положенні). Розкривайте рота і натискайте підборіддям на руки, а руками в цей момент чините опір, підштовхуючи підборіддя вгору. Ця вправа тренує жувальні м’язи та м’язи нижньої частини обличчя. Зробіть 10-15 підходів. Потім замріть з відкритим ротом на 10 секунд. Розслабтеся та повторіть вправу ще 3 рази.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні