Пілот весь рейс летів із мертвим колегою в кабіні, бо думав, що той жартує

0
Пілот весь рейс летів із мертвим колегою в кабіні, бо думав, що той жартує
Пілот посадив літак в аеропорту Блекпула (Північно-Західна Англія) із мертвим товаришем на борту. Його колега весь час сидів поруч, але капітан думав, що той жартує, тому не реагує на його слова та дії, пише ТСН.

"Лише після приземлення стало очевидно, що другий пілот знепритомнів: пожежна команда аеропорту та медики швидкої допомоги намагалися врятувати інструктора, однак незважаючи на всі їхні зусилля, це не вдалося", - йдеться у джерелі.

Померлий 57-річний чоловік пройшов медичне обстеження лише за чотири місяці до трагічного інциденту і був допущений до польотів.

Він приєднався до подорожі на борту легкого літака G-BORL, оскільки через погодні умови для польоту потрібні були два пілоти.

"Пілот пригадав, що незабаром після злету голова інструктора відкинулася назад. Перший пілот подумав, що товариш жартує та розігрує його, вдаючи, ніби дрімає. Він навіть помислити не міг, що з колегою щось не так", - йшлося у звіті медиків.

Медичний департамент Управління цивільної авіації дійшов висновку, що загиблий інструктор помер від гострої серцевої недостатності.

"Під час приземлення літака голова інструктора впала на плече першого пілота. І навіть тоді капітан все ще був впевнений, що його розігрують", - йдеться далі у звіті.

Фахівці переглядатимуть рекомендації щодо охорони здоров’я внаслідок цієї трагічної події, але додали, що нещасні випадки, спричинені серцевими захворюваннями, трапляються рідко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні