Астрологи назвали найбільших зрадників за знаком Зодіаку

0
Астрологи назвали найбільших зрадників за знаком Зодіаку
Зрадити чи розчарувати може будь-який знак Зодіаку, проте все ж деякі представники астрологічних символів схильні до цього більше, аніж інші, пише Апостроф.

Професійний астролог і екстрасенс Стіна Гарбіс пояснила, що особистість і поведінка кожної людини формуються їх планетою та стихією, яким вона підкорюється. Фахівець, маючи в арсеналі потрібні знання та досвід, назвала знаки Зодіаку, яким не слід довіряти.

Овен
Амбітні Овни можуть зрадити, якщо відчують, що їхньому лідерству у суспільстві може хтось загрожувати.

"Овен - це знак зодіаку, який керується Марсом, богом війни, а це означає, що він може створювати проблеми просто заради власного задоволення. Хоча Овен може бути дуже лояльним до тих, хто знаходиться на його боці, якщо він відчує загрозу, його напад чи зрада не змусять себе довго чекати", - каже експертка.

Близнюки
Цим знаком Зодіаку керує Меркурій, і представники цього астрологічного символу відомі своєю адаптивністю та здатністю спілкуватися з будь-ким. Але, за словами Гарбіс, вони можуть бути нещирими, а також люблять пліткувати.

"Близнюки можуть бути добрі до вас, однак якщо їм щось не сподобається, ваша репутація, дуже ймовірно, постраждає через їхні дії, - пояснює астролог. - Крім того, зрада – це те, що скоріше притамананне цьому знаку, аніж ні. Щоб домогтися свого, Близнюки будуть готові переступити через інтереси та почуття інших".

Скорпіон
Цей знак підкорюється Плутону, богу підземного світу, і він може принести в життя інших навіть більше шкоди, аніж Овен чи Близнюки.

"Якщо ви раптом засмутите Скорпіона, то, ймовірно, він нанесе у відповідь рішучий удар. Не робитиме він цього лише у випадку, якщо не буде спровокований. Також варто пам'ятати, що зрада – одна з частих характеристик цього знаку, і вона може бути дуже болючою. Тому важливо бути обережним і за можливості не засмучувати представників цього знаку, щоб уникнути можливих наслідків" - зазначає Гарбіс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні