--> Військовий експерт розповів, для чого рф накопичує авіацію на кордоні з Україною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий експерт розповів, для чого рф накопичує авіацію на кордоні з Україною

0
Військовий експерт розповів, для чого рф накопичує авіацію на кордоні з Україною
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Росія може накопичувати авіацію як для проведення атак, так і для оборони своїх позицій на тимчасово окупованих територіях України, пише УНІАН.

"Вони можуть основні зусилля зосередити на обороні своїх позицій. До речі, для цього я і кажу, що (Україні – ред.) без прикриття авіації посилати в бій таку велику кількість нової техніки, яку ми отримуємо або отримаємо від наших країн-партнерів, це було б не зовсім грамотно, якщо не сказати гірше. Саме тому, що Росія може застосувати авіацію як в обороні, так і в наступі", – додав він, відповідаючи на запитання підписника під час ефіру на YouTube.

За словами експерта, застосовувати авіацію в наступі окупантам буде проблематичніше. Ворог може обстрілювати нашу територію тільки з дистанції, не залітаючи вглиб нашої країни. Жданов наголосив, що "це буде квиток в один кінець".

"Я думаю, що наші далекобійні засоби в цьому випадку будуть збивати навіть над Бєлгородом, якщо будуть діставати, російську авіацію. А ось якщо вони стануть в глуху оборону, тоді так, авіація буде намагатися працювати по нашим військам, які будуть проривати оборону російських військ на наших територіях. Для цього і потрібна авіація – щоб вступати в бій з російськими літаками", – резюмував Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні