У березні може вирости курс долара

0
У березні може вирости курс долара
Курс долара в березні може бути таким самим як у лютому чи продовжити падіння. Водночас дефіцит готівкової національної валюти в українців стримує зростання курсу, пише Телеграф.

У цьому впевнений дилер департаменту глобальних ринків OTP Bank Антон Курінний, який вважає, що при зниженні готівкового курсу долара ще на 10 чи 20 копійок, потім він поповзе вгору. Він називає цифру у 39,5 грн за долар. Саме після цієї межі, на думку експерта, американська валюта почне дорожчати.

Курінний також констатує, що наразі валюта не має сильного попиту. При цьому курс наближується до цифри, названої Курінним. Курс знижується як на чорному ринку, так і в банківських установах. Вартість валюти на готівковому ринку станом на 22 лютого сягнула таких значень (дані сайту "Мінфін"):
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні