--> Експерт відкрив головний секрет останнього виступу путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Експерт відкрив головний секрет останнього виступу путіна

0
Експерт відкрив головний секрет останнього виступу путіна
Політтехнолог і письменник Михайло Шейтельман вважає, що виступ президента Росії Володимира Путіна перед Федеральним зборами був адресований насамперед його прихильникам, які і так його підтримують, пише УНІАН.

"Мені здається, що я відкрив головний секрет цього виступу. От ніхто не відкрив, а я перший і єдиний, хто зрозумів, про що йдеться. У кожної промови є своя таргет-аудиторія, і ось таргет-аудиторією цієї промови Путіна були його прихильники. Тобто він звертався до тих, хто його і так підтримує. А це періодично потрібно. Ми це знаємо з будь-яких політичних технологій, що потрібно весь час підтримувати на деякому "повільному вогні" свою аудиторію", – пояснив експерт.

За словами політолога, російському диктаторові потрібно було пояснити цій аудиторії, що вона – його.

"Ось візьмімо її на дві частини розділимо. По-перше, це люди, які сиділи в залі, це ті самі його подільники. Їм потрібно було почути, що Путін на місці. Що він скаже їм правду – взагалі не важливо, самі слова не важливі", – продовжив він.

Шейтельман нагадав, що під час свого виступу Путін продовжував стверждувати, що в Росії все добре з економікою, і ситуація в самій країні теж нормальна. При цьому, на думку експерта, російський диктатор між рядків заявив, що війна не скінчиться ніколи.

"Він не сказав цих слів, але, по суті, він сказав це. Згадайте, що він сказав про війну: "Тепер у нас ті, хто воює на фронті, кожні пів року отримуватимуть відпустку по 14 днів". Розумієте, кожні пів року, а значить, що цих пів року буде ще попереду багато. Далі він сказав, що коли Україна отримає далекобійні засоби ураження, ми повинні будемо відсунути Україну ще далі. Тобто нібито мається на увазі, що ця війна не закінчиться, просто буде зсуватися лінія фронту туди або назад, на думку Путіна", – пояснив Шейтельман свою точку зору.

При цьому у своїй промові президент РФ не сказав, що війна завершиться для Росії перемогою. Він зазначив, що "Азовське море – тепер внутрішнє море Росії, і є сухопутний коридор до Криму".

"Тобто він позначив, що ось вони – завоювання. Тут, до речі, йому доведеться відповідати. Тобто щойно наші війська звільнять Мелітополь, Бердянськ, йому доведеться за це відповідати", – наголосив експерт.

Політолог також прокоментував заяву Путіна про вихід РФ із міжнародного договору щодо ядерної зброї. Експерт вважає, що це навіть вигідно Україні та її партнерам.

"Поки і США, і Росія перебували всередині цієї угоди, жодна зі сторін не могла вдосконалити свою ядерну зброю. Але сьогодні Сполучені Штати, звісно, займуться удосконаленням своїх ракет і взагалі розвитком свого ядерного потенціалу, і у них вийде перевага", – наголосив політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні