Стало відомо, хто може влаштувати державний переворот в рф

0
Стало відомо, хто може влаштувати державний переворот в рф
Очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин може влаштувати державний переворот у Росії та відібрати владу у президента Володимира Путіна.

Про це заявив політолог Джейсон Джей Смарт, пише ТСН.

"Путін думає, що у нього все під контролем. Але всі диктатори так вважають до певного моменту. Дуже важко передбачити, коли цей момент настане", — сказав він.

За словами Смарта, війна з Україною все ще популярна серед громадян Росії. Щобільше, торішні прогнози про усунення Путіна від влади олігархами через західні санкції, що завдають шкоди російській економіці, не справдилися.

Хто може зайняти місце Путіна
На 12 місяці війни Росія зазнає великих поразок. Про "швидку перемогу", яку хотів здобути Путін, давно забули, Україна відбила у ворога великі території на півдні та північному сході. Військові невдачі різко розкритикували навіть головні прихильники Путіна – Рамзан Кадиров і Пригожин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні