На війні загинув військовий з Волині. ФОТО

0
На війні загинув військовий з Волині. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув Герой з Володимира Андрій Богданов. Після тривалої процедури експертизи та упізнання додому Герой назавжди повернеться додому.

Про це повідомив мер Володимира Ігор Пальонка.

Молодший сержант уперше був мобілізований до війська у 2015 році. Пройшовши рік служби у зоні проведення АТО, повернувся на роботу у фірму, де працював програмістом. Очолював також одне із місцевих ОСББ. Одразу після початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати рідну землю.

Андрій Богданов загинув 3 грудня минулого року і близько місяця вважався зниклим безвісти. Як потім з’ясувалось, взвод, де він був командиром, пішов на допомогу товаришам, які потрапили у лещата ворога під Бахмутом. З тієї операції, на жаль, не повернувся ніхто...

У 34-річного чоловіка залишились батьки, сестра, дружина та маленька донечка, якій нещодавно виповнилось 3 роки.Прощання з Андрієм Богдановим та чин похорону відбудеться завтра, 24 лютого о 10.00 у храмі св. Юрія, опісля о 10.40 запрошую містян долучитись до коридору шани, яким рухатиметься похоронний кортеж, а саме – вулицею Ковельською, Данила Галицького та Устилузькою до Федорівського кладовища.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні