Де зараз на фронті найскладніша точка

1
Де зараз на фронті найскладніша точка
Наразі найскладніша точка на фронті - Бахмутський напрямок. Тут, на Донеччині, вже сім місяців тривають найінтенсивніші бої.

Про це повідомив заступник керівника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, пише ТСН.

"Найбільш складною залишається обстановка на Бахмутському напрямку, де агресор попри значні втрати не залишає спроб оточення населеного пункту Бахмут", - сказав Громов.

За його словами, лише від початку лютого 2023-го було понад 380 бойових зіткнень. Зокрема, 12 лютого протягом доби ворог хвилями по кілька штурмових груп атакував позиції ротного пункту одного з підрозділів 93 окремої механізованої бригади. Громов наголосив, що завдяки вмілим діям всі атаки ворога були відбиті.

Просування ворожого війська, наголосив представник Генштабу, завершуються лише після руйнації оборонних укріплень та необхідністю зберегти життя українських захисників.

"Амбіційне воєнно-політичне керівництво терористичних військ прагнуло ще до кінця серпня встановити контроль над містом. Планами Кремля не передбачалось настільки довготривале протистояння та утримання силами оборони України цього населеного пункту", - зазначив Громов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найскладніше на 3 поверсі Міської ради, щодня відосіки знімати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні