На радіостанціях у Криму пролунало звернення Буданова. ВІДЕО

0
На радіостанціях у Криму пролунало звернення Буданова. ВІДЕО
На радіо «Супутник у Криму» та радіостанції «Віра» в тимчасово окупованому Криму замість редакційних програм пролунало звернення очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Відповідне відео з’явилося в мережі, передає Главком.

«До вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території – Донбас, АР Крим та весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам – час діяти прийшов. Чекайте, ми йдемо до вас. Слава Україні!», – йшлося у повідомленні.

Звернення Буданова, а також гімн України лунали 23 лютого в ефірі двох радіостанцій у низці районів півострова – Алушта, Білогірськ, Джанкой, Судак. Радіомовлення оперативно перервали.




Також росЗМІ повідомляють, що цю інформацію їм підтвердила так звана заступниця міністра внутрішньої політики, інформації та зв'язку республіки Крим Юлія Кілік.

«Зламані два вищезгадані ресурси», – сказала вона і запевнила, що проблему усунуть до кінця дня.

Також, за даними ЗМІ, повідомлення пролунало на деяких радіостанціях Москви та Краснодара.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні