В які дні не можна підмітати будинок

2
В які дні не можна підмітати будинок
З давніх часів віник має сакральне значення. Наші пращури вірили в особливу енергетику віника, адже з його допомогою можна було вигнати зі свого будинку зло і позбутися різної нечисті.

Тому до прибирання ставилися дуже відповідально і звертали увагу на дні його проведення. Неправильно обраний день міг впустити в життя недуги та безгрошів'я, пише МЕТА.

Щоб залучити фінансовий успіх, слід звертати особливу увагу на дні прибирання:

У понеділок небажано брати віник у руки, інакше можна втратити матеріальний добробут.

Якщо підмітати у вівторок, то можна знайти гроші. Не виключено, що людина знайде свої старі заначки або їй повернуть борг.

Прибирання в середу свідчить, що будь-яка торгівля пройде успішно. Якщо почати підмітати цього дня, то можна залучити успіх у бізнесі та досягти успіху у продажах.

У четвер можна зганяти безгрошів'я. Але для цього потрібно буде відкрити в будинку всі вікна, щоб бруд та пил із підлоги могли виходити через вікно.

У п'ятницю заборонено підмітати, інакше можна втратити свої гроші.

Підмітати у суботу найкраще – так можна залучити фінансовий успіх.

У неділю взагалі не варто займатися ніякими домашніми справами, і тим більше прибиранням, інакше можна залучити багато проблем.

Також у жодному разі не можна підмітати в будинку, коли з нього хтось поїхав, якщо ви хочете, щоб член сім'ї щасливо повернувся додому. А ось після небажаних гостей, навпаки, варто здійснити ритуал прибирання та замести їм дорогу до вашої оселі. Тоді, за прикметами, вони до вас більше не прийдуть.

Варто пам'ятати, що в жодному разі не можна давати свій віник комусь чужому, наприклад, сусідам. Віник — це символічний оберіг будинку, як його домовик, зберігає удачу та достаток. А віддаючи його в чужі руки, ви віддаєте свій добробут.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може тобі краще до психіатра сходити
Відповісти
Невже немає більше ніяких новин, крім переписаних дурниць з інших сайтів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні