Знаки Зодіаку, які мстяться заради справедливості

0
Знаки Зодіаку, які мстяться заради справедливості
Ті, хто народився під знаками зодіаку Тельців, Стрільців та Водоліїв, важко забувають минулі конфлікти та часто виношують плани помсти, яка допомагає відновити їм справедливість, пише Гламур.

Телець
Стримані та зазвичай спокійні Тельці знають, що помста – страва, яку подають холодною. Представники цього знаку зодіаку можуть чекати роками, проте реалізують вивірений та обдуманий план помсти.

Особливо Тельці не терплять, коли ображають їхніх близьких і рідних – зодіаку, що народилися під цим знаком, не вступатимуть у пряму конфронтацію, проте нізащо не відмовляться від того, щоб кривдники отримали по заслугах.

Стрілець
Запальні Стрільці не звикли до образ, на які немає відповіді – цей знак зодіаку може майстерно спланувати вишукану помсту, яка втішить Стрільців і зможе підняти їхній авторитет в очах інших.

Стрільці дають знати кривдникові, що образу не забуто, а за неприємні ситуації потрібно відповідати – представники цього знаку зодіаку важко переживають конфлікти, тому часто повністю віддаються плануванню красивої помсти.

Водолій
Маніпулятори-Водолії у невинній розмові можуть змусити свого недоброзичливця вибачатися, визнаючи свою провину, а згодом продовжити говорити, ніби нічого не сталося. Водолії швидко беруть ситуацію в свої руки і мстять максимально швидко і без жалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні