На війні загинув молодий волинянин. ФОТО

0
На війні загинув молодий волинянин. ФОТО
Захищаючи Україну, загинув захисник з міста Володимира на Волині Тарас Марходей.

Герой загинув у середу, 22 лютого. Про це у соцмережі повідомила тітка Тараса Марходея Ірина Романюк-Марходей, пише ВСН.

Влітку воїн приїжджав додому у відпустку.

«Спи спокійно, Тарас Марходей. Наш Герой, який віддав своє молоде життя за незалежність України. Він не любив фотографуватися, не був «інтернетним». Це фото я робила влітку, коли Тарас приїхав з війни на пару днів у відпустку і сам попросив: «Сфотографуй мене і вишли Орисі (дружині)». Хочу запам'ятати тебе таким! Ти любив життя і жив кожен день, як останній. Вночі 24.02.22 ти вже був на захисті нашої країни. Контузії, поранення, лікування.... 22.02.23 твій житєвий шлях обірвався... «Під час виконання бойового завдання» - запис в похоронці, - написала Ірина Романюк-Марходей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні