Чоловіки з цими іменами просто нестерпні

0
Чоловіки з цими іменами просто нестерпні
З деякими чоловіками жінки відчувають собі спокійно, надійно і затишно в той час, як від інших хочеться тікати тільки побачивши їх на горизонті, пише Апостроф.

Олександр
На початку знайомства Олександр здається милим, харизматичним, врівноваженим та цікавим. Але що більше люди зближуються між собою, то ясніше стає, що чоловік із цим ім'ям далеко не завжди вміє контролювати себе. Олександри часто накопичують образу всередині, а потім "вибухають" у неконтрольованому потоці негативних емоцій.

Володимир
Володимирів також краще не виводити із себе. За зовнішньою маскою чоловіка із твердим характером може ховатися жорстокий диктатор.

Юрій
Чоловік із цим ім'ям часто переслідує вигоду у відносинах – чи то вони ділові, особисті або дружні. З ними не комфортно дружити, оскільки завжди є відчуття, що вас використовують
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні