Дикий кабан увірвався в їдальню та налякав людей. ВІДЕО

0
Дикий кабан увірвався в їдальню та налякав людей. ВІДЕО
В одній із китайських їдалень стався курйозний інцидент: усередину приміщення забіг дикий кабан, зносячи на ходу табурети. Тварина залізла під стіл і почала доїдати їжу, що впала на підлогу, поки відвідувачі розбігаються в різні боки.

Як повідомляється, інцидент трапився у місті Нінбо, провінція Чжецзян. Мабуть, дикий кабан пробрався на кухню через чорний хід і намагався втекти через вікно. Звір виявився таким великим, що не проліз у отвір і розбив скло. Пізніше тварина вибігла зі їдальні, зіткнулася з групою фермерів і напала на одного з них. В результаті кабана вбили, а чоловікові надали необхідну медичну допомогу.

«Я почув крики людей і вирішив, що хтось сперечається. Я пішов подивитись і побачив дикого кабана, що забігає до кімнати, – згадує співробітник, який побажав зберегти анонімність. – Я побіг, і крикнув усім іншим тікати».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні