--> В Україні оголосили І рівень небезпеки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні оголосили І рівень небезпеки

0
В Україні оголосили І рівень небезпеки
Сьогодні, 25 лютого, синоптики попереджають про жовтий рівень небезпеки через сильні пориви вітру. Погода буде хмарною, але з проясненнями. У деяких областях спостерігатимуться опади. Температура по Україні коливатиметься від 7° морозу до 17° тепла. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Вночі в більшості областей піде невеликий мокрий сніг та дощ. Вдень у західних, північних та Вінницькій областях очікується помірний дощ. У Карпатах вдень випаде значний сніг, на Закарпатті – також значні опади. На решті території істотних опадів не спостерігатиметься.

Вночі та вранці на Лівобережжі місцями ожеледиця.

Вітер переважатиме південно-західний з переходом на західний зі швидкісю 7-12 м/с, вдень будуть пориви 15-20 м/c. На високогір'ї Карпат пориви сягнуть 25-30 м/с, очікується хуртовина.

Синоптики попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи енергетики, комунального господарства та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Температура вночі становитиме від 4° тепла до 1° морозу, у східних областях – 2-7° морозу. Вдень по Україні стовпчики термометра покажуть 6-11° тепла, у центральних областях та південній частині прогріється аж до 12-17°, у Карпатах та східних областях – 2-7° вище нуля.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Вночі піде невеликий мокрий сніг та дощ, вдень очікується помірний дощ.

Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с, вдень пориви сягнуть 15-20 м/с (жовтий рівень небезпеки). Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Температура у Київській області вночі становитиме від 4° тепла до 1° морозу, у денні години прогріється до 6-11° тепла. У Києві вночі стовпчики термометра вкажуть 0-2° тепла, а вдень потеплішає до 8-10° вище нуля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні