До них варто прислухатися: у кого по гороскопу найкраща інтуїція

0
До них варто прислухатися: у кого по гороскопу найкраща інтуїція
Згідно з астрології, інтуїція - невід'ємна частина кожного з нас, проте деякі люди більше пов'язані з цією незрозумілою якістю, аніж інші, пише Апостроф.

Рак
Раки мають сильну інтуїцію. Вони можуть не завжди знати, що робити, але вони завжди відчувають, коли щось не так. Перебуваючи поряд з Раком у моменти відчаю, ви можете відчути необхідну підтримку, навіть без необхідності прямо говорити про проблеми.

Скорпіон
Згідно з астрологією, Скорпіон має "нічну" чутливість - вони можуть бачити крізь темряву, коли інші не можуть. "Вони знають про небезпеку темряви і про речі, на які "натикаються" вночі, тому вони мають можливість сканувати своє оточення, залишаючись непоміченими, - каже Маккін. - Це вимагає величезного терпіння, але, дякувати богу, Скорпіони також є фіксованими знаками, які допомагають їм у цьому". Інтуїція Скорпіона означає, що він може просканувати ситуацію та зрозуміти її значення, перш ніж це зможуть зробити інші.

Водолій
Інтуїція повітряного Водолія, з астрологічної точки зору, така ж глибока, як і у знаків Води. "Водолії твердо впевнені в завтрашньому дні, - каже астролог. - Маючи фору, здатну зазирнути за горизонт, вони передають своє розуміння дуже футуристично. Вони справжні зодіакальні провидці".

Риби
Риби займають перше місце в топі найінтуїтивніших знаків Зодіаку. Коли навколо відбувається хаос, Риби часто залишаються спокійними, бо знають, як усе відбуватиметься. "Їх тип інтуїції є поєднанням внутрішнього знання, колективного досвіду, мудрості та випадкових спалахів осяяння", - пояснила Маккін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні