--> Ці знаки Зодіаку втратять все до копійки і збідніють вже наступного тижня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ці знаки Зодіаку втратять все до копійки і збідніють вже наступного тижня

0
Ці знаки Зодіаку втратять все до копійки і збідніють вже наступного тижня
Новий тиждень (з 27 лютого по 5 березня) принесе відразу декільком знакам Зодіаку проблеми. Вони ризикують втратити всі свої заощадження і зубожіти, пише Уніан.

Телець
Астрологи вважають, що Тельці ризикують піти в "загул". Ви можете захопитися вечірками. Не варто забувати про те, що після галасливих веселощів вам доведеться розбиратися не тільки з проблемами, які можуть виникнути на тлі вашої безтурботності. На ранок після вечірки ви можете побачити порожній гаманець.

Відмовтеся від зайвих витрат, краще не ризикувати і взагалі залишитися вдома. Так ви збережете свої заощадження і не "нарубати дров".

Стрілець
Стрільцям потрібно уважно стежити за своїми речами. Ви можете втратити щось цінне і дуже важливе. Крім цього, уважно переходьте дорогу. А якщо ви керуєте автомобілем, дотримуйтесь усіх правил, інакше ризикуєте отримати великий штраф.

Астрологи радять Стрільцям відмовитися від великих покупок. Ви можете витратити гроші на товар, який виявиться зламаним або вам не знадобиться.

Скорпіон
Скорпіонам не варто вступати в суперечки. Ви можете втратити все до копійки, якщо вирішите доводити свою правоту і укладати парі. Крім цього, астрологи радять Скорпіонам не сваритися з начальством. Вас можуть покарати та позбавити премії.

Будьте уважні, не спізнюйтеся на роботу і виконуйте всі завдання. Так ви зумієте уникнути проблем і не втратити дохід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні