Залужний зізнався, що під час війни змусило його плакати

0
Залужний зізнався, що під час війни змусило його плакати
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зізнався, що розв’язана Росією війна проти українців і його змушувала плакати. Адже, попри те, що він військовий, залишається і звичайною людиною. Про це «залізний» генерал розповів в інтерв’ю Дмитру Комарову для документального проєкту «Рік», пише Главком.

«Будучи головнокомандувачем, не хочеться зізнаватися у якихось слабкостях. Але знову ж таки повторюся: я – людина. Один раз я плакав, коли мама шукала свого сина. Він був пілотом вертольота і літав у Маріуполь», – зазначив Залужний.

Він уточнив, на той момент, коли листувався із матір’ю, мав надію, що військовий живий. Жінка в SMS переслала повідомлення сина перед вильотом, де той писав: якщо загине, нехай про це розкажуть, адже він патріот своєї країни й хоче, щоб про це знали.

Згодом головнокомандувачу ЗСУ доповіли, що цей військовий льотчик загинув. Йому потрібно було донести цю інформацію його матері.

«Коли я намагався з нею обговорити це, у мене сил не вистачило», – зазнався Залужний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні